Commissie

Naam: Quenten

Bijnaam: “Buurman Mol”

Taak: Voorzitter

Favoriete vergif: stoeptegels

Schoenmaat: 42

Sommigen noemen mij een leuke jongen, al noem ik mijzelf graag een lekker ding omdat anders niemand dat doet. Ik ben bij Nova gekomen doordat ik in 2018 mee ben gegaan op de Wispo naar Risoel. Een stel goede vrienden van mij gingen mee die al lid waren bij Nova en met mijn grote liefde voor wintersport kon ik hier geen nee op zeggen. Met alle stress die ik had vanwegen het tijdens mijn herkansingen zou zijn heb ik die herkansingen lekker laten zitten voor deze heerlijke week.

De Wispo betekent voor mij vooral: skien, pilsen, feesten, af en toe vrouw zijn, vallende skiers uitlachen, deels sterven en naar leuke geluidjes luisteren. Wat wil je nog meer? Na mijn eerste jaar Wispo ben ik gevraagd mee te doen aan de Wispo commissie. Dit was een geweldige en leerzame ervaring en ik was dan ook direct enthousiast genoeg om dit voort te zetten als voorzitter in mijn tweede jaar en tevens voor mijn derde jaar Wispo.

Dit jaar beloofd het weer een groot feest te worden en zullen ons best doen het nog gekker te maken.

Ik heb er in ieder geval weer zin in!


Naam: Roderik

Bijnaam: “Ruud”

Taak: Chef media

Favoriete vergif: 5-MeO-DMT

Schoenmaat: 69

Goeiesmorgenmiddagavond’s

Mijn naam is Roderik maar je mag me ook Ruud noemen. Ik ben 22 en opgegroeid in Delft en nu helaas alweer een klein jaartje lid bij NOVA. Ik ben het media kutje in de commissie dit jaar en regel onder andere het insta account en zal ook zorgen voor wat leuke groepsplaatjes. Zelf snowboard ik al 12 jaar en ga ik elke berg af met het motto “Remmen doe je met je hoofd en je val breken met je nek.” maar ik zou dit niet als advies aan anderen geven. Wij zijn hard aan het werk om deze Wispo weer onvergetelijk te maken (geen garantie bij black-outs) en hoop dat er veel oude en nieuwe gezichten meegaan.

Groetjes en toedels,

Roderik Ulrich


Naam: Renate

Bijnaam: “Incapabel”

Taak: Website maken

Favoriete vergif: Cocktails

Schoenmaat: 38

Hoihoi ik ben Renate, vele zullen mij ook incapabel of speciaal noemen, maar ik ben gwn limited edition. Ik ben net iets langer dan een jaartje deel van de gezellige bende genaamd NOVA en was vorig jaar voor het eerst meegegaan op de WISPO. Het waren de beste drie dagen van mijn studiejaar, want de rest van de wispo lag ik op bed met een geschudde zaagselpan want schijnbaar gebeurd dat als je een piste kopt met je hoofd. Nu ben ik van plan om het dit jaar nog leuker, nog gekker en nog gezelliger te maken en dit keer gwn op m’n voetjes te blijven staan.

Tot op de piste!


Naam: Saskia

Bijnaam: “Saskejay”

Taak: Promo & media

Favoriete vergif: Loempia’s

Schoenmaat: 39

Hee hoi, ik ben Saskia, maar je mag me ook de Bom, Saskejay of alcoholist noemen. Ik woon in Delft en ik ben nu al ongeveer 2 jaar in Nova te vinden. Je zult me niet vaak zonder biertje in mn handen zien, vandaar de bijnaam alcoholist. Vorig jaar ben ik voor het eerst meegegaan op Wispo en WAUW wat een week was dat. Daarom wil ik er dit jaar weer een dik feestje van maken met iedereen, en vond ik het tof om in de commissie te gaan. Zelf ski en snowboard ik, maar gaat mijn voorkeur uit naar snowboarden. Motto in mn leven is ‘we gaan naar de klote en daar voorbij’ en dat is natuurlijk ook wat we met zn allen weer bij de Wispo gaan doen.

Op een mooie Wispo!


Naam: Amy

Bijnaam: “Kaas zonder b”

Taak: Promo

Favoriete vergif: Maccie

Schoenmaat: te groot

Hallo hallo, ik ben Amy en sinds een tijdje huppel ik rond bij NOVA. Ik sta ook wel bekend als het meisje wat geen magnetrons kan openmaken dus laat je brakke ontbijtje tijdens de Wipso vooral niet aan mij over. Ik kan nog niet skiën of snowboarden maar ik ben wel heel goed in Après-skiën. Je zal me dus ook sneller in de kroeg tegen komen dan op de piste. Ik ben nog een groentje, want dit wordt mijn eerste Wispo maar ik heb er alvast zin in.

Kusjes en knuffels xxxx


Naam: Brian

Bijnaam: Koning Keijzer Penning

Taak: Ketel 1

Favoriete vergif: Maccie

Schoenmaat: 42

Huts a niffo, mijn naam is Brian de Keijzer en dit jaar ben ik penningmeester bij S.V. NOVA. Men noemt mij ook wel Koning Keijzer Penning. Af en toe drink ik een biertje, soms escaleert dit tot 17, 23, 32 of 38 versnaperingen. Ooit ben ik een middagje wezen skiën op de middelbare school. Dus mocht je ski-les nodig hebben, kom dan vooral naar mij toe. Zes biertjes per uur en je krijgt de les van je leven. Wil je dat ik met de flappen pas van NOVA ga zwaaien? Kom dan met een goed idee. Hint; 50% van de inkomsten is voor mij en we hebben een deal.

Tot bij de WISPO!