WISPO???

WISPO staat voor WInterSPOrt en wordt georganiseerd door studentenvereniging NOVA. Elk jaar organiseert NOVA voor alle studenten van de Haagse Hogeschool vestiging Delft een wintersportvakantie, maar je vrienden mogen ook gewoon mee. Ieder jaar gaan er tussen de 50 en 110 deelnemers mee met de WISPO. In 2016 zijn we begonnen met een nieuwe groei in animo. NOVA organiseert in 2020 voor de 27e keer zo’n groepswintersportreis.

Omdat we met een redelijk grote groep op vakantie gaan, kunnen we een mooi basisarrangement aanbieden tegen een redelijke prijs en kunnen we wat leuke extra’s bieden. Hoewel we natuurlijk als groep op vakantie gaan, is iedere deelnemer voor zich op vakantie en kan zijn vakantie naar eigen inzicht indelen. Elke dag kan je van ‘s morgens vroeg tot ergens eind van de middag de pistes op. ‘s Avonds worden elke avond feesten georganiseerd in de plaatselijk kroeg. En natuurlijk organiseert NOVA elk jaar ook een eigen feestje.

Dit jaar nemen we je graag mee naar Val di Sol. Een nieuw gebied voor vele WISPO gangers. Maar het staat wel garant voor een geweldige ervaring.

 

Ook hebben we ieder jaar voor de WISPO komt nog een mooie WIA.

De WIA staat voor WISPO Informatie Avond. Op deze avond zijn alle WISPO gangers van harte welkom! Alle nuttige en minder nuttige dingen worden deze avond verteld door de commissie.

 

Voor foto’s van afgelopen jaren kan je op foto’s in de menu-balk klikken.